WWEWWE PPV

*SPOILER* Meci promovat pentru WWE Payback 2020

Cei din WWE vor organiza Pay-Per-View-ul Payback la o săptămână după SummerSlam. Această decizie este foarte interesantă pentru că oficialii ne oferă un nou eveniment într-un timp atât de scurt.

Matt Riddle nu va lucra la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. De curând a postat un tweet în glumă prin care făcea hate. Riddle va primi un meci în cadrul unui eveniment, dar va trebui să mai aștepte puțin.

Potrivit Fightful Select, meciul dintre Matt Riddle și King Corbin nu a fost niciodată programat pentru SummerSlam. Nu se știe motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

În acest moment, un meci între Riddle și Corbin este programat pentru WWE Payback, dar cu toate acestea, planurile se pot schimba oricând. Se pare că oficialii au avut mai multe probleme în ceea ce privește Payback, de aceea planurile s-au tot schimbat. Acum au aproximativ o săptămână la dispoziție pentru a reface un alt PPV după SummerSlam.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !