SmackdownWWE

Un nou campion Intercontinental a fost încoronat la SmackDown-ul din această săptămână

La SmackDown-ul din această săptămână, Jeff Hardy l-a învins pe AJ Styles într-un meci pentru titlul Intercontinental și, astfel, a devenit noul deținător al acestei centuri.

Hardy a fost dezavantajat în meciul respectiv, fiind „rănit” de către Styles la picior în timpul segmentului de deschidere a show-ului, după o ambuscadă între roster și Revolution. Pe parcursul show-ului, Jeff a fost bandajat la genunchi de către un medic.

Jeff Hardy a reușit să ducă meciul la bun sfârșit, iar finalul s-a produs atunci când Hardy l-a executat pe AJ cu un Twist of Fate urmat de Swanton Bomb. După meci, Hardy a ținut un promo în care a spus că vrea să le ofere oamenilor speranță, deoarece știe că există persoane care își aduc aminte de trecut.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.