RawWWEWWE PPV

Rey Mysterio a revenit la RAW și a spus că va fi prezent la WWE SummerSlam 2020

Rey Mysterio nu a mai fost văzut la WWE TV de când Seth Rollins l-a învins în timpul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules. Inevitabilul s-a produs iar Mysterio a revenit la RAW-ul din această săptămână.

Cât timp a fost absent din ring, Rey Rey a avut negocieri contractuale cu WWE. S-a tot raportat faptul că cele două părți au fost foarte aproape de a finaliza un nou acord. Se pare că într-un final discuțiile contractuale au avut succes.

La RAW, Rey Mysterio purta un petec peste ochiul afectat. El a spus că ochiul lui nu este refăcut 100% și că s-ar putea să nu se vindece complet.

De asemenea, Mysterio a ținut un promo despre meciul fiului său Dominik împotriva lui Seth Rollins la SummerSlam. În plus, Rey a spus că va fi în colțul lui Dominik la cel mai important eveniment al verii.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.