WWE

Aparent, WWE TV-PG Era s-a încheiat!

Se pare că, PG Era a luat sfârșit…cel puțin în această săptămână și, eventual, pentru toate show-urile viitoare. La începutul SmackDown-ului din această săptămână, intro-ul arăta faptul că show-ul este clasat la TV-14. Aceasta pare a fi o schimbare bruscă, deoarece furnizorii de cablu TV listează încă show-ul ca fiind TV-PG.

Fanii și-au dorit de ani buni să se renunțe la TV-PG, deoarece show-urile erau foarte limitate și la un moment dat plictisitoare. Rămâne de văzut dacă schimbarea TV-14 este permanentă. Dacă într-adevăr așa e, atunci am putea avea parte de storyline-uri mai ample, WWE având libertatea să ofere lucruri pe care nu le-am mai văzut de aproape 20 de ani.

Cu toate astea, această schimbare nu va fi similară cu Attitude Era, însă modul în care sunt prezentate storyline-urile si gimmick-urile va fi diferit.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !