RawWWE

Dominik Mysterio a semnat un contract cu WWE

RAW-ul din această săptămână a început cu semnarea a două contracte importante. Dominik, fiul lui Rey Mysterio a fost în prim-plan.

În primă fază, Seth Rollins și Dominik au semnat contractul pentru meciul lor de la SummerSlam. Samoa Joe a fost gazda acestui segment și apoi a dezvăluit faptul că Dominik trebuie să semneze un al doilea contract, pentru a deveni în mod oficial superstar al WWE.

Nu se știe ce fel de contract are Dominik Mysterio, însă a venit în ring pe propria sa melodie de intrare. El și-a făcut intrarea cu un remix al celebrei melodii a tatălui său.

De asemenea, Dominik avea un kendo stick în mână. Văzând asta, Rollins i-a permis lui Dominik să folosească acel kendo stick în meciul lor de la SummerSlam pe 23 august.

După semnarea contractului, Dominik a fost atacat într-un mod brutal de către Seth și Murphy.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.