NXTRawSmackdownWWE

WWE va reveni la show-urile săptămânale LIVE

Cei din WWE încearcă să pună capăt înregistrărilor show-urilor săptămânale, precum RAW, NXT și SmackDown. În loc să înregistreze două show-uri simultan, compania intenționează să dfiuzeze show-urile săptămânale live din nou, începând cu episodul SmackDown-ului din data de 21 august, care este ultimul show înainte de SummerSlam, potrivit WrestleVotes.

Oficialii vor să aibă o singură locație pentru întregul week-end unde se va desfășura SmackDown, SummerSlam și apoi următorul RAW. NXT TakeOver:30 încă este planificat să aibă loc în Orlando, Florida.

Această știre vine într-un moment prielnic, raportându-se de mai multe ori că oficialii doresc să organizeze evenimentul SummerSlam din acest an într-o locație în aer liber, cu speranța că fanii vor putea fi prezenți.

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam va avea loc duminică, 23 august 2020. Raportul venit din partea WrestleVotes este următorul:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.