RawSmackdownWWE

Planul pentru un nou WWE Draft

Dave Meltzer de la Wrestling Observer raportează faptul că un nou draft va avea loc în octombrie. Așa cum s-a întâmplat în trecut, ar exista două show-uri în cadrul cărora se va desfășura draft-ul. Prima dată la RAW, apoi la SmackDown.

În ultima săptămână, planul pentru un alt draft s-a tot modificat. Inițial, draft-ul trebuia să aibă loc în august, pentru a ajuta la creșterea rating-urilor. Cu toate astea, draft-ul ar fi încurcat planurile pentru SummerSlam. La sfârșitul săptămânii trecute, planul era ca draft-ul să aibă loc la sfârșitul lunii august, după SummerSlam, însă vom avea un alt Pay-Per-View la o săptămână după SummerSlam, drept urmare draft-ul a fost amânat pentru luna septembrie.

Se pare că acum planul este ca draft-ul să aibă loc în octombrie, dacă oficialii din WWE nu vor mai face schimbări. În schimb, dacă conceptul „RAW Underground” funcționează bine și ajută la creșterea rating-ului, atunci oficialii nu vor mai fi forțați să apeleze la draft atât de curând. Draft-urile sunt organizate de obicei pentru a ajuta la creșterea rating-urilor în săptămâna respectivă.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.