WWE

Lui Daniel Bryan i-ar plăcea să aibă un meci cu The Rock

Daniel Bryan și-a exprimat interesul de a avea un meci cu The Rock datorită fiicei sale, Birdie. Fostul campion WWE a postat un tweet mai devreme, în care a spus că i-ar plăcea să aibă un meci cu „The Great One” pentru că fiica sa i-a ascultat melodia „You’re Welcome” de multe ori.

The Rock a cântat respectiva melodie în filmul „Mona”. Iată ce a spus Bryan:

Din păcate, nu este posibil să vedem un meci între Bryan vs. The Rock. Viitorul WWE Hall of Famer a declarat în trecut că și-a încheiat activitatea în Pro Wrestling. În plus, pe lângă timpul solicitant ca actor, Rocky a cumpărat XFL alături de Dany Garcia și RedBird Capital, așa că este ocupat.

În prezent, Daniel Bryan este în afara acțiunii datorită fiului său care s-a născut recent. Mai jos aveți melodia pe care o ascultă fiica lui Daniel, al cărui interpret este The Rock:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.