WWE

Triple H intenționează să plece din WWE?

Triple H este o parte importantă a WWE-ului și nici nu știm cine ar putea face treaba mai bine în locul lui. Este posibil ca oficialii să-și pună această întrebare, deoarece Hunter ar avea în plan să plece.

„The Game” a împlinit recent vârsta de 51 de ani, însă Ryback a spus în timpul podcast-ului său că a aflat de la persoane apropiate lui Triple H, că el nu intenționează să mai rămână în WWE până la vârsta de 65 de ani.

Cea mai importantă întrebare este: Cine va prelua compania atunci când Vince McMahon nu va mai fi? În acest ritm, Vince nu ar putea ține pasul iar procesul creativ al WWE scapă de sub control, dar asta este o altă poveste.

Triple H mai are la dispoziție peste un deceniu să se răzgândească cu privire la plecarea din WWE. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla în Pro Wrestling.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.