RawWWE

RAW-ul din această săptămână va începe cu un meci pentru titlul United States

Cei din WWE au anunțat faptul că RAW-ul din această săptămână va începe cu un meci pentru titlu. Apollo Crews revine la RAW-ul din această seară și se va înfrunta cu MVP.

Cât timp Crews a fost în afara ring-ului, MVP a introdus un nou titlu United States și s-a auto-desemnat campion. Oficialii menționează că Apollo și MVP vor „rezolva această dilemă” cu privire la cine este adevăratul deținător al centurii U.S.

Apollo Crews a ieșit din acțiune în ultimele săptămâni, deoarece a fost unul dintre superstarurile depistate pozitiv la testul pentru Covid-19.

Între timp, MPV și-a clădit stable-ul alături de Bobby Lashley și Shelton Benjamin. De asemenea, Asuka va fi prezentă la RAW-ul din această noapte pentru a se răzbuna pe noua deținătoare a titlului feminin din RAW, Sasha Banks.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.