RawSmackdownWWEWWE PPV

WWE planifică storyline-uri și gimmick-uri mai bune

Cei din WWE au avut în cursul zilei de ieri o ședință cu investitorii pentru al doilea trimestru din acest an. Vince McMahon a fost întrebat despre scăderea rating-urilor și ce intenționează să facă pentru a remedia acest lucru. Vince a împărtășit câteva idei, însă nu era prea specific referitor la planurile companiei.

Când a fost întrebat ce intenționează să facă compania, McMahon a spus pentru prima dată cât de importanți sunt fanii pentru brand-ul WWE. Pro Wrestling-ul este unic prin faptul că fanii au un impact mare la TV și nu numai.

Până când fanii se vor întoarce în arene, oficialii vor face tot ce pot. Aceștia intenționează să introducă storyline-uri și gimmick-uri noi.

„Cred că putem avea personaje cu povești mai bune, care nu vor fi neaparat in-ring, ci se vor contura pe baza personalității și poveștilor pe care le au în afara ring-ului.”

WWE are mai multe opțiuni, și trebuie să facă ceva în curând. Marfa lor nu mai este vândută atât de bine, deoarece rating-ul show-urilor a scăzut.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !