RawWWE

Nia Jax și-a șters contul de Twitter; WWE a luat măsuri

Cei din WWE au anunțat faptul că Nia Jax a fost amendată (storyline) datorită acțiunilor ei la RAW-ul din această săptămmână.

Nia și Shayna Baszler au avut un meci care s-a încheiat prin double countout. După meci, cei din securitate au intervenit iar Jax l-a atacat pe unul dintre producători, Pat Buck.

Se pare că oficialii indică un meci între Baszler și Jax la SummerSlam, dar având în vedere că WWE mută unele meciuri de la Pay-Per-View-uri în cadrul RAW-ului datorită rating-ului scăzut, există șansa ca meciul dintre cele două să aibă loc la un viitor episod din RAW.

Înainte de feud-ul cu Nia, planurile erau ca Shayna Baszler să o înfrunte pe Asuka pentru titlul feminin din RAW, dar planurile s-au schimbat de mai multe ori în ultimele două săptămâni. Asuka a pierdut oficial centura în fața lui Sasha Banks la RAW-ul de săptămână asta.

De asemenea, Nia Jax, și-a șters din nou contul de Twitter. Nu se cunoaște motivul pentru care ea a ales să renunțe la respectiva rețea de socializare.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.