WWEWWE PPV

WWE SummerSlam 2020 se va desfășura pe Yacht?

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an nu va mai avea loc în Boston așa cum era planificat inițial. Există alte opțiuni pe lângă Performance Center, mai ales atunci când compania beneficiază de recuzită din Florida.

Conform lui Mike Johnson de la PWInsider, oficialii i-au în considerare câteva opțiuni foarte interesante pentru cel mai important eveniment al verii. O idee este ca show-ul să fie organizat într-un spațiu în aer liber, precum plaja. De asemenea, există posibilitatea ca PPV-ul să se desfășoare pe un Yacht.

Dacă SummerSlam ar avea loc pe plajă sau pe un Yacht cu siguranță am asista la o schimbare binevenită în ceea ce privește evenimentele WWE. În plus, SummerSlam ar avea un look unic. Nu se știe dacă oficialii ar permite accesul fanilor în aceste locații, însă un mediu în aer liber este mai propice când vine vorba de un număr considerabil de persoane.

Vremea din Florida trebuie luată în considerare. Aceasta este foarte imprevizibilă, mai ales la sfârșitul lunii august.

Nu se știe dacă WWE ia în calcul și alte locații pentru SummerSlam în afară de Florida. Există un număr record de cazuri pozitive cu Covid-19 în stat. Oficialii au continuat să țină show-urile la Performance Center, în timp ce sporesc măsurile de precauție incluzând testarea obligatorie pentru temutul virus.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.