RawWWE

Vince McMahon schimbă un meci de top pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Se pare că Vince McMahon s-a răzgândit în ceea ce privește meciul dintre Drew McIntyre și Dolph Ziggler, care urmează să aibă loc la RAW-ul de săptămâna viitoare.

La RAW-ul de săptămâna trecută a fost anunțat faptul că McIntyre își va apăra titlul WWE împotriva lui Ziggler la show-ul următor. De asemenea, Drew va putea alege o stipulație înainte de începerea meciului.

Preview-ul pentru RAW-ul de săptămâna viitoare relată că meciul dintre cei doi nu va include titlul WWE:

„Campionul WWE, Drew McIntyre, a fost de acord să-l înfrunte pe Dolph Ziggler într-un rematch ce nu include centura, dar de această dată, el trebuie să aleagă stipulația”.

Așa cum am putut vedea în cadrul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules, McIntyre și-a păstrat titlul WWE în urma meciului cu Dolph.

Dolph Ziggler a dus meciul de la Extreme Rules în favoarea lui. Astfel, acesta este motivul pentru care Drew McIntyre poate alege acum stipulația rematch-ului.

Nu se știe motivul pentru care meciul pentru titlul WWE a fost schimbat. Trebuie să remarcăm faptul că episodul RAW-ului de săptămâna viitoare, a fost înregistrat lunea trecută.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.