AEWWWE

Chris Jericho vorbește despre o posibilă revenire în WWE

Chris Jericho a realizat un nou episod din Saturday Night Special, difuzat pe canalul său de YouTube. În timpul live stream-ului, un fan i-a spus lui Jericho să revină în WWE, deși este unul dintre cei mai importanți wrestleri care se află sub contract cu AEW.

Răspunsul lui Y2J la rugămintea fanului său a fost următorul:

„Nu se va întâmpla acest lucru. Îmi place foarte mult să fiu în AEW. Am iubit ceea ce am făcut în WWE, îl iubesc pe Vince McMahon, am învățat multe. M-am distrat foarte mult, dar ascultă, nu poți sta în același loc pentru totdeauna. Devine incomod dacă alegi să faci asta și cred că ar trebui să iei inițiativă pentru a face ceva nou. AEW nu a fost transmis pe net atunci când am debutat și cu toții am făcut o treabă grozavă în promovarea acestei companii”.

Mai jos puteți viziona întregul live stream a lui Chris Jericho:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.