WWEWWE PPV

WWE confirmă că locația pentru SummerSlam a fost schimbată

Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam din acest an trebuia să se desfășoare în Boston la sfârșitul lunii august, însă datorită Covid-19 planurile au fost anulate. Acum cel mai important eveniment al verii și-a schimbat locația.

În cele din urmă oficialii au confirmat faptul că Boston nu va mai fi gazda PPV-ului SummerSlam 2020. Fanii care au achiziționat bilete pentru respectivul show vor primi banii înapoi. Se pare că, WWE a vândut bilete pentru SummerSlam până săptămâna trecută.

Compania speră să revină în TD Garden pe viitor, dacă pentru SummerSlam nu s-a putut anul acesta. Așa cum este normal, SummerSlam va fi transmis pe WWE Network. Oficialii vor oferi mai multe informații despre noua locație la momentul potrivit.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.