SmackdownWWE

WWE are planuri importante pentru Bray Wyatt în postura de babyface

Cei din WWE și-au dat repede cât de bine îl prinde pe Bray Wyatt gimmick-ul Firefly Fun House. Drept urmare, oficialii vor pune mai mult accent și pe ”The Fiend”.

”The Fiend” a apărut în încheierea meciului Wyatt Swamp Fight la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules. După această apariție există planuri importante pentru ”The Fiend” în postura de babyface.

O sursă din WWE relatează că ”The Fiend” va deveni babyface și va „îngropa” toate celălalte face-uri. Acesta va fi storyline-ul care va duce la cel de al 3-lea meci între Braun Strowman și Bray Wyatt la cel mai important eveniment al verii, SummerSlam.

De asemenea, WWE avea planuri pentru Otis și ”The Fiend” Bray Wyatt. Aceste planuri au fost evident schimbate. Bray Wyatt este un superstar de top în WWE și va fi promovat ca atare.

”The Fiend” Bray Wyatt a revenit, dar nu putem uita niciodată de celălalte gimmick-uri ale sale. Planul final este de a avea un gimmick multiplu, iar oficialii se apropie foarte mult de îndeplinirea acestui obiectiv.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.