RawWWE

Shelton Benjamin a câștigat titlul WWE 24/7 și a intrat în stable-ul lui MVP

MVP caută membri noi pentru stable-ul său, iar în această săptămână la RAW a „pus mâna” pe un wrestler veteran. MVP a tot încercat de ceva vreme să-l aducă pe Banjamin în „echipa” sa, iar până la urmă acest lucru s-a întâmplat în mod oficial.

Bobby Lashley și MVP l-au abordat pe R-Truth într-un segment în backstage-ul RAW-ului. Cei doi păreau să-l intimideze pe Truth și aveau cu ei un arbitru. Se pare că aceștia voiau să-l lase pe R-Truth fără titlul WWE 24/7.

Dintr-o dată, Shelton Benjamin l-a lovit pe R-Truth și a făcut pin-ul. Astfel, Shelton este atât noul campion WWE 24/7 cât și membru al Hurt Business.

După ce a câștigat centura WWE 24/7, Shelton Benjamin a plecat alături de MVP și Lashley pentru a sărbători intrarea în stable.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.