RawWWE

Drew McIntyre își va apăra titlul WWE săptămâna viitoare la RAW

Drew McIntyre a avut un segment în ring la RAW-ul din această săptămână. El a spus că este pregătit pentru Pay-Per-View-ul WWE SummerSlam și are nevoie de un adversar capabil. În acel moment, și-a făcut apariția Dolph Ziggler.

Ziggler voia un rematch pentru titlul WWE, dar McIntyre nu a fost de acord. Drew îl învinsese pe Dolph cu o seară înainte la The Horror Show at Extreme Rules.

McIntyre a acceptat până la urmă rematch-ul, dar nu înainte ca Ziggler să-i spună că poate alege o stipulație. Apoi, Drew McIntyre a spus că nu o va dezvlălui până în momentul în care va începe meciul. Același lucru a făcut și Dolph Ziggler la Extreme Rules.

Ulterior a fost confirmat faptul că Drew McIntyre își va apăra titlul WWE la show-ul de săptămâna viitoare împotriva lui Dolph Ziggler.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.