RawWWEWWE PPV

Rey Mysterio nu a semnat un nou contract cu WWE

A existat o mică schimbare asupra meciului de tipul Eye for an Eye dintre Rey Mysterio și Seth Rollins la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules.

Oficialii au ales să nu înregistreze meciul cu efecte CGI pentru a arăta cum ochiul lui Mysterio este scos și au mers pe un meci clasic, lăsând de înțeles că doctorii sunt capabili să-i salveze ochiul lui Rey Rey.

Dave Meltzer a menționat în cadrul Wrestling Observer Radio că Rey Mysterio încă nu a semnat un nou contract cu WWE, dar este de așteptat să facă acest lucru. Așadar, dacă va semna un nou acord, se poate spune că medicii au reușit să-și salveze ochiul și își poate relua feud-ul cu Rollins.

În concluzie, înfruntarea dintre Mysterio și Seth nu a fost înregistrată cu efecte CGI pentru că Rey nu semnase. Dacă el va semna, poate fi reintrodus la WWE TV, dacă nu a fost scos.

Este interesant faptul că Rey Rey a continuat să lucreze fără contract. Dacă primește o ofertă mai bună din partea AEW, ar putea, teoretic, să fie prezent la Dynamite miercuri seară. Cu toate acestea, indiciile arată că Mysterio va rămâne în WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.