SmackdownWWEWWE PPV

Update despre înregistrarea meciului Wyatt Swamp la The Horror Show at Extreme Rules

WWE păstrează tendința de a oferi meciuri cinematografice, întrucât la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules vom avea parte de un meci de tipul Wyatt Swamp între Bray Wyatt și Campionul Universal Braun Strowman (titlul nu este pus în joc).

A fost raportat faptul că oficialii merg pe ideea de „Three Faces of Wyatt” pentru acest feud, deoarece Wyatt a apelat la toate cele trei gimmick-uri ale sale pe care le-a avut la WWE TV.

La Money in the Bank, Firefly Funhouse Wyatt a pierdut împotriva lui Strowman iar acum Bray va folosi gimmick-ul din familia Wyatt la Extreme Rules. Se speculează că un al 3-lea meci ar putea avea loc la SummerSlam de această dată pentru centura Universală, Wyatt reprezentându-l pe ”The Fiend”.

O sursă relatează că cei din WWE au înregistrat meciul Wyatt Swamp, foarte aproape de Pay-Per-View, mai exact în cursul nopții de joi în Florida.

Evenimentul Extreme Rules (The Horror Show at Extreme Rules) din aceast an va avea loc duminică, 19 iulie, în Orlando, Florida, la WWE Performance Center.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !