SmackdownWWEWWE PPV

*SPOILER* Detalii despre Wyatt Swamp Fight la The Horror Show at Extreme Rules

Pay-Per-View-ul Extreme Rules (The Horror Show at Extreme Rules) din acest an va avea loc în această noapte. Un meci de tipul Wyatt Swamp Fight se află pe card-ul evenimentului. Nu se știe momentul în care se va desfășura meciul, dar WrestlingInc are noi detalii despre această înfruntare.

Înregistrarea meciului a durat aproximativ 7 ore. De asemenea, au fost filmate mai multe duble pentru a avea diverse unghiuri în meciul cinematografic. Totul va fi editat în post-producție așa că există mai multe opțiuni.

A fost raportat faptul că din cele 6-7 ore de înregistrare a înfruntării va rezulta un meci în jur de 20-30 de minute. De asemenea, s-au folosit „mai multe reptile” printre care „un aligator și un șarpe”.

Finalul meciului va fi similar cu ceea ce s-a întâmplat cu Jason din filmul „Friday the 13th”. Cineva va fi „răpit sau va dispărea”. Apoi, persoana respectivă va reveni pentru a continua lupta.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.