SmackdownWWE

Planul pentru Matt Riddle a fost dezvăluit

Matt Riddle a intrat în peisajul titlului Intercontinental încă de când a debutat în main roster. El se va înfrunta cu AJ Styles la SmackDown-ul din această seară, dar oare ce mai pregătesc oficialii pentru „Original Bro”?

Există mai multe opțiuni pentru Matt Riddle în WWE. Compania ar putea să-l implice într-un feud cu Styles, dar este posibil să înceapă un program cu un alt heel mai întâi.

Wrestling Observer Newsletter raportează că Styles și Riddle trebuiau să se confrunte după feud-ul lui Matt cu King Corbin. Nu se știe cum vor face oficialii tranziția, dar nu ar trebui să fim surprinși dacă Corbin îi va spulbera visele lui Riddle în meciul pentru centura Intercontinentală.

După cum am raportat și în trecut, Corbin nu numai că are o reputație în backstage, dar este și un tip impunător. Feud-ul dintre cei doi ar putea fi interesant, deoarece Riddle trebuie să dovedească că îi poate ține piept lui King Corbin.

Matt Riddle are multe lucruri importante de făcut în WWE, însă mai întâi trebuie să treacă de feud-ul cu Corbin.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.