RawWWEWWE PPV

Este posibil ca WWE să fi dezvăluit stipulația meciului dintre Ziggler vs. McIntyre la The Horror Show at Extreme Rules

Este posibil ca WWE să fi oferit un SPOILER cu privire la stipulația meciului pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules sau cineva din echipa grafică a făcut o greșeală.

Există o promovare făcută pe Facebook care relatează că meciul dintre Drew McIntyre și Dolph Ziggler la evenimentul din această duminică va fi unul de tipul Tables, Ladders & Chairs.

Acest lucru este interesant, deoarece tipul de meci respectiv a fost folosit de nenumărate ori, însă McIntyre a spus în timpul unui interviu că stipulația care va fi anunțată în ziua show-ului este ceva ce nu s-a mai văzut niciodată. Același lucru a menționat și Ziggler săptămâna trecută.

Dacă Ziggler și McIntyre sunt fanii acestui tip de meci, înseamnă că vor mai adăuga o clauză specială. Oricum ar fi, nu vom ști cu siguranță până în momentul difuzării Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules pe WWE Network.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !