RawWWE

Cum este plătit Rey Mysterio după ce contractul i-a expirat?

Rey Mysterio apare în continuare la WWE TV, deși contractul său actual a expirat. Lucrează tehnic fără contract deoarece Vince McMahon are foarte mare încredere în Mysterio.

Există mai multe motive pentru care Rey Rey ar dori să aibă un rol în WWE. Cariera fiului său este un motiv întemeiat pentru a rămâne în companie.

Deși nu lucrează pe baza unui contract, Rey Mysterio este totuși plătit. Wrestling Observer Newsletter raportează că Mysterio lucrează în condițiile contractului anterior de 18 luni.

Mysterio dorea o majorare a salariului însă Vince McMahon a refuzat acest lucru. Se presupune că aceasta este marea neînțelegere a unui nou acord. Faptul că Rey nu a semnat un contract nou ar putea sugera că AEW i-a făcut o ofertă. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare.

În prezent, Rey Mysterio se pregătește pentru un meci de tipul Eye for an Eye împotriva lui Seth Rollins la Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules. WWE va folosi tehnologia GGI în timpul șcenei de extracție a ochilor. De asemenea, oficialii ar putea avea oportunitatea de al scoate pe Mysterio de la WWE TV în urma acestui meci.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close