WWE

Revenirea lui Roman Reigns în WWE este încă incertă

După cum bine știm, Roman Reigns nu a lucrat la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36 așa cum era programat. El a decis să rămână acasă, iar Braun Strowman s-a înfruntat cu Goldberg într-un meci pentru titlul Universal. Acest lucru a creat o situație nefavorabilă pentru „The Big Dog”.

Reigns se află încă acasă într-un regim de carantină complet. Acesta nu se va întoarce încă la muncă, dar oricum nu poate lua el această decizie. Oricum situația dificilă în care se află WWE cu sau fără el nu se schimbă.

Nu există nici un indiciu că Roman s-ar întoarce în ring. El și-a exprimat dorința de a reveni, dar asta nu se va întâmpla curând.

O sursă din WWE relatează faptul că Roman Reigns nu face parte din planurile pentru Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an. Numele lui nu a mai fost rostit de echipa creativă de foarte mult timp.

Oficialii nu au nici un plan pentru Reigns, dar asta nu înseamnă că este un lucru bun. Chiar dacă acum nu revine în acțiune, într-o zi cu siguranță se va întâmpla acest lucru.

Nu îți poți da seama niciodată când Vince McMahon plănuiește o surpriză uriașă, de care puține persoane au habar. Încă nu trebuie să ne facem multe speranțe că Roman Reigns va fi prezent la SummerSlam.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.