WWEWWE PPV

Randy Orton vs. Drew McIntyre la WWE SummerSlam 2020?

Există zvonuri conform cărora Randy Orton se va înfrunta cu Drew McIntyre într-un meci pentru titlul WWE la cel mai important eveniment al verii, SummerSlam.

După cum bine știm, McIntyre este programat să-și apere titlul împotriva lui Dolph Ziggler la evenimentul The Horror Show at Extreme Rules pe 19 iulie 2020. Se presupune că Scoțianul va câștiga respectivul meci și își va păstra centura. Apoi, la Pay-Per-View-ul SummerSlam din acest an vom avea parte de un meci între Drew vs. „The Viper”.

Ideea din spatele acestui meci este destul de interesantă. În cazul în care Orton obține victoria, îi poate oferii lui Edge oportunitatea la un meci pentru titlul WWE, atunci când va reveni în ring după ce se va recupera 100% în urma accidentării suferite la triceps.

Acest posibil plan chiar ar avea sens dar nimic nu este concret în momentul de față. Rămâne de văzut în ce direcție se vor îndrepta oficialii care acum se focusează doar pe The Horror Show at Extreme Rules.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.