RawWWEWWE PPV

Stipulație interesantă adăugată pentru un meci de la The Horror Show at Extreme Rules

La episodul RAW-ului din această săptămână, Seth Rollins a fost invitatul în segmentul „The Kevin Owens Show”. Rollins a spus că vrea să-l provoace pe Rey Mysterio la un meci în cadrul Pay-Per-View-ului The Horror Show at Extreme Rules.

Mysterio și-a făcut apariția și a acceptat provocarea, iar un meci a fost concretizat pe moment, Mysterio & Owens vs. Rollins & Murphy, câștigătorul din echipa respectivă urmând să aleagă stipulația meciului de la evenimentul WWE Extreme Rules.

Echipa lui Rey Rey a câștigat, iar Mysterio a anunțat că meciul dintre el și Seth la Extreme Rules va fi de tipul „Eye for an Eye” Rey a menționat că îi va scoate ochii lui Rollins cu mâinile goale.

Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules va fi difuzat pe WWE Network duminică, 19 iulie și va avea loc la Performance Center în Orlando, Florida.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.