RawWWE

WWE va dezvălui un nou design al unui titlu în această seară la RAW

Se pare că un titlu din WWE va avea un nou design. WrestleVotes a relatat în această dimineață prin intermediul unui tweet faptul că oficialii vor dezvălui noul design al titlului United States la RAW-ul din această seară. Apollo Crews deține în prezent această centură.

„Mult așteptatul debut al noului titlu United States va avea loc în această seară la RAW. O sursă din companie a spus că centura are un aspect curat, dar prestigios.”

Se știa despre schimbarea aspectului centurii United Stated din luna iunie. Întârzierea debutului la TV s-a datorat faptului că WWE a pus la dispoziție replici pentru a fi vândute pe WWEShop.com.

Va vremea respectivă, s-a raportat și că WWE recondiționa titlul NXT. Centura NXT va avea același design, dar va fi de dimensiuni mai mari.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.