RawWWE

Vince McMahon a refuzat să-i acorde lui Rey Mysterio o majorare în timpul discuțiilor contractuale

În mediul online au apărut mai multe știri conform cărora Rey Mysterio nu mai are contract cu WWE, dar încă lucrează pentru această companie.

În luna mai, WWE a creat un angle în care Seth Rollins i-a provocat o accidentare oculară lui Mysterio, care s-a transformat într-un storyline. La acea vreme, motivul acestui angle era ca Rey Rey să fie scos de la WWE TV în cazul în care nu semnează un nou contract.

Cea mai recentă informație despre statutul lui Mysterio vine din partea lui Dave Meltzer, care a relatat în cel mai recent episod al Wrestling Observer Radio că contractul lui Rey a expirat acum câteva luni. Cu toate acestea, oficialii au decis să continue povestea dintre el și Rollins, în ciuda faptului că viitorul Hall of Famer nu a semnat un nou acord.

Potrivit raportului, Rey Mysterio dorea o majorare în noua sa tranzacție, dar președintele și CEO-ul WWE, Vince McMahon, a refuzat să-i ofere acest lucru, explicându-i situația în care se află industria datorită virusului Covid-19. În aprilie, compania a făcut reduceri bugetare, concediind mai mulți wrestleri și personal.

Ulterior, s-a remarcat faptul că WWE vrea să re-semneze cu Mysterio, deoarece ei nu doresc ca el să plece. Astfel, cele două părți discută încă despre un nou acord.

Meltzer a spus că dacă Rey Mysterio dorea să lucreze pentru alte promoții, cum ar fi Impact Wrestling sau AEW, ar fi putut să facă asta pentru că nu mai are contract cu WWE.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close