RawWWE

MVP dezvăluie imagini cu Bobby Lashley, care a intrat într-o altercație la restaurnat

MVP și Bobby Lashley s-au distrat seara trecută la un restaurant local. După ultimele zile în care au lucrat intens la înregistrările TV, superstarurile din RAW au luat o pauză iar un videoclip interesant a fost postat pe social media.

MVP a postat un clip video pe contul său oficial de Instagram, în care putem vedea cum el și Lashley intră în restaurantul „Miller’s Ale House”. Acesta este locul unde Bobby a avut o altercație fizică rapidă, care în mod clar fusese planificată și nu este o situație reală. Un bărbat care purta mască s-a izbit de ei și i-a întrebat care este problema lor. Acesta este momentul în care Lashley a luat măsuri rapide punând mâna pe bărbat și împingându-l în perete. MVP l-a întrebat pe omul respectiv dacă are o problemă, iar bărbatul a spus nu.

Superstarurile din WWE l-au lăsat apoi pe bărbat în pace și au plecat. Menționăm încă odată că acesta a fost un angle și nu o situație reală. Mai jos aveți respectivul clip video cu „incidentul”:

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.