SmackdownWWE

Detalii despre segmentul cu urină între Jeff Hardy și Sheamus

Luna trecută, în cadrul unui episod din SmackDown, WWE a făcut un angle în care Sheamus dorea ca Jeff Hardy să facă un test la urină pentru a afla dacă a consumat droguri, înainte de meciul lor la Pay-Per-View-ul Backlash.

După cum am putut vedea în angle, Hardy a acceptat să facă proba de urină înainte să o arunce pe fața lui Sheamus. Sean Ross Sapp de la Fightful Select raportează că segmentul a fost produs de D-Von Dudley și scris de writer-ul creativ Zach Hyatt. În raport, a fost menționat și un alt writer extern, dar identitatea lui nu este cunoscută.

De asemenea, în segment trebuia să fie menționat numele medicului „Dr. Kirshenbuam”, dar acest lucru nu s-a întâmplat din motive necunoscute.

Fanii longevivi ai WWE-ului, pot să-și amintească că oficialii au făcut un segment similar în 2006, cu Shawn Michaels care i-a aruncat urina în față lui Vince McMahon.

S-a raportat faptul că în momentul acestui angle, fanii de pe coasta de vest care urmăreau show-ul, nu l-au văzut deoarece FOX a băgat imediat pauza comercială înainte ca Jeff să arunce urina.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.