WWE

CM Punk nu crede că The Undertaker s-a retras cu adevărat din WWE

CM Punk a reușit să se retragă din pro wrestling, dar nu crede că The Undertaker a făcut la fel. Punk îl cunoaște destul de bine pe Taker mai ales că cei doi au avut un feud care s-a sfârșit la WrestleMania. Rămâne de văzut dacă într-adevăr are dreptate.

În timp ce acorda un interviu pentru The Good Show, CM Punk a început să discute despre The Undertaker. El a spus că nu crede că „Deadman” s-a retras. De fapt, el a spus că „nu există vorba de așa ceva”.

Punk a continuat să spună despre felul în care Taker a încercat să se retragă dar apoi tot făcea apariții.

„Nu cred că s-a retras, pe bune. Aceasta este părerea mea, nu se pune problema de așa ceva. Cred că acest tip încă mai poate, cel puțin să aibă un meci la fiecare ediție a WrestleMania. Știi ce vreau să spun? Tocmai a fost implicat într-un meci cinematografic pe care-mi place să-l urmăresc, și mi-a plăcut să vorbesc despre el în cadrul WWE Backstage pe Fox. Simt că acest concept îi poate da longevitate carierei sale, nu-l văd plecând nicăieri. Este un tip care în ultimii ani a dispărut și apoi a apărut, astfel încât nu pot să cred fiindcă în documentar a spus în fiecare episod ca s-a retras și ulterior nu a fost așa. Apoi, la finalul documentarului a spus din nou că s-a retras. Acum încă se află sub contract. Tery Funk, Ric Flair, toată lumea se retrage și se întoarce. Cred că, în mod egoist, toată lumea vrea să-l vadă revenind.”

Oficialii au început să confirme că ultimul meci a lui The Undertaker a avut loc la WrestleMania 36. Însă, aceștia se pot răzândi în orice moment cu privire la acest aspect. Este pentru a 2-a oară când WWE a produs marfă cu #ThankYouTaker.

Dacă retragerea „Phenomenului” nu s-a produs nici de această dată, trebuie să ne întrebăm ce ar putea face WWE pentru a ne asigura când este „una reală” care trebuie să fie mai importantă decât un documentar cu 5 capitole pe WWE Network.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.