WWE

Sting indică că își dorește încă un meci

Documentarul „Last Ride” a lui The Undertaker i-a făcut pe cei din WWE să spună povestea lui pe parcursul a 5 capitole înainte ca „Deadman” să se retragă. Se pare că Sting își dorește același lucru.

Oficialii au confirmat recent că la WrestleMania 36 a fost ultimul meci din cariera lui Taker în ring. În cazul lui Sting, ultimul său meci a fost împotriva lui Seth Rollins la Pay-Per-View-ul WWE Night of Champions din 2015.

Sting a postat pe contul său de Twitter o fotografie veche cu el pe motocicletă. El a pus o întrebare care însoțea această imagine, captând astfel atenția fanilor:

„Cine vrea să facă o „ultimă” călătorie cu Sting?”

Acesta a fost un indiciu destul de mare cum că Sting ar putea să-și dorească un ultim meci. Au existat speculații conform cărora Sting ar putea fi implicat într-un meci Royal Rumble la un eveniment din Arabia Saudită. În mod evident, acest lucru nu s-a întâmplat. În cele din urmă, a fost dezvăluit faptul că Sting nu se mai află sub contract cu WWE.

Zvonurile despre plecarea lui Sting în AEW au fost, de asemenea, inevitabile pentru o perioadă. Sting s-a retras oficial din ring deoarece a intrat în WWE Hall of Fame. Cu toate acestea, „niciodată să nu spui niciodată” când vine vorba de pro wrestling.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.