RawWWE

Au fost schimbare planurile originale din RAW pentru Rey Mysterio și Dominick

Cei din WWE au mai multe superstaruri absente pentru show-ul Monday Night RAW. Deși doar câțiva wrestleri nu au reușit să fie prezenți pentru că au ieșit pozitivi la testul de Covid-19, au existat și alții care nu au confirmat că rezultatele sunt pozitive, însă nu au apărut la RAW. Printre aceste superstaruri se numără Austin Theory, Natalya, Liv Morgan și Randy Orton.

WWE a anunțat că Rey Mysterio va fi prezent la RAW-ul de săptămâna trecută și într-adevăr a avut o apariție, dar nu a fost la Performance Center în Orlando, Florida. În schimb, oficialii au oferit un segment cu el alături de fiul său, Dominick, filmat acasă. Au făcut un segment tip promo în care l-au implicat și pe Seth Rollins pentru a continua feud-ul.

Dave Meltzer a relatat în cadrul Wrestling Observer Radio că planurile originale erau ca tatăl și fiul să se prezinte la înregistrările TV. Cu toate acestea, planurile s-au schimbat iar segmentul a fost făcut de acasă. Meltzer a menționat că absența lui Mysterio, Dominick, Theory și Orton de la înregistrările TV NU se datorează unui test pozitiv pentru Covid-19. Cu toate acestea, nu există informații cu privire la motivul pentru care au lipsit.

În cazul lui Natalya, ea a fost trimisă acasă alături de soțul ei și producătorul din WWE, TJ Willson, pentru că Willson a avut febră când a ajuns la înregistrări. Trebuie să remarcăm faptul că au fost testați negativ împotriva virusului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.