WWE

The Undertaker a făcut prima apariție publică după anunțul retragerii

Se pare că The Undertaker este fericit pentru cum va continua următoarea etapă a vieții sale. Taker a fost văzut sâmbătă la jocul de softball USSSA Pride, la mai puțin de o săptămână după ce a vorbit despre lumea wrestling-ului, în capitolul final al documentarului său difuzat pe WWE Network.

The „Pheonom” și-a anunțat retragerea după ce a spus că „niciodată nu va spune niciodată” în legătură cu o eventuală revenire dacă Vince McMahon îl sună. Pare că s-a retras, dar afirmația lui i-a făcut pe fani să se întrebe dacă într-adevăr așa este.

La SmackDown-ul de săptămâna trecută, announcer-ul a spus că meciul lui Taker la WrestleMania 36 a fost ultimul pentru el, astfel încât aceasta este confirmarea companiei că „DeadMan” s-a retras precum un superstar activ. Vom vedea dacă într-adevăr așa stau lucrurile la WrestleMania 37, care va avea loc în Los Angeles.

Mai jos aveți un clip cu The Undertaker și soția sa Michaelle McCool, oferit de reporterul Jon Alba, de la Spectrum News.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.