SmackdownWWE

WWE confirmă retragerea lui The Undertaker

După ultimul episod al documentarului „Undertaker: Last Ride”, Universul WWE se întreabă dacă „The Phenom” într-adevăr s-a retras sau dacă a lăsat loc unei reveniri.

Taker a menționat „niciodată să nu spui niciodată”, în timp ce a indicat că se retrage din ring, deoarece are mai multe de oferit business-ului din backstage. Formularea lui i-a făcut pe fani să creadă că ar putea să mai intre în ring cel puțin încă odată.

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, announcer-ul a spus că înfruntarea cu AJ Styles de la WrestleMania 36 a fost ultimul meci a lui „Deadman”. Meciul Boneyard a fost difuzat integral în timpul SmackDown-ului ca un tribut special. De asemenea, tributul a cuprins și interviuri din partea mai multor superstaruri de top și Hall of Fame-uri, inclusiv Roman Reigns, John Cena și Shawn Michaels.

În wrestling, orice este posibil iar Taker s-a retras în privat de mai multe ori de-a lungul anilor, dar, de acum, oficialii spun că a făcut-o precum un superstar activ.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.