WWE

Mai multe persoane din WWE au fost testate pozitiv cu Covid-19

Conform Pro Wrestling Sheet, mai multe persoane din WWE au făcut testul pentru covid-19, acesta fiind pozitiv. Ryan Satin a menționat că persoanele a căror rezultat este pozitiv au fost la Performance Center săptămâna aceasta și că sunt incluse și talente in-ring.

Nu se știe când au fost făcute testele pentru virus sau câți dintre acești oameni sunt wrestleri, dar Satin spune că au existat cel puțin trei rezultate pozitive ale testului în această săptămână.

Oficialii intenționează să facă mai multe teste înainte de următorul set de înregistrări. WWE va înregistra SmackDown-ul mâine, cu câteva ore înainte ca show-ul să fie difuzat pe FOX.

Se pare că, toată lumea de la Performance Center a fost testată săptămâna trecută, după ce un superstar care se află în dezvoltare a fost găsit pozitiv cu acest virus. Numele persoanei respective nu a fost dezvăluit. Pentru prima dată de la începutul pandemiei, WWE a permis non-superstarurilor apropiați companiei, să participe la show-urile din Performance Center pentru înregistrările de săptămâna trecută.

Toate acestea se întâmplă după ce în Florida se înregistrează un număr record de cazuri noi în fiecare zi, iar 5.500 de noi cazuri au fost raportate în cursul zilei de ieri.

Săptămâna trecută, cei din WWE mai aveau speranțe că pot organiza Pay-Per-View-ul SummerSlam în prezența fanilor din Boston, dar aceste teste pozitive ridică îndoieli serioase cu privire la aceste planuri.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !