RawWWEWWE PPV

Două superstaruri au fost mutate în RAW; Meciuri confirmate pentru Extreme Rules 2020

WWE a confirmat faptul că de acum Dolph Ziggler va face parte din brand-ul roșu. Ziggler a spus în segmentul de deschidere al show-ului din această săptămână, că a venit în RAW pentru că AJ Styles s-a dus în SmackDown. De asemenea, și Robert Roode a fost mutat în RAW dar el nu a luat parte la acest segment.

Dolph a menționat că își dorește un meci împotriva lui Drew McIntyre pentru titlul WWE la Pay-Per-View-ul Extreme Rules de luna viitoare.

McIntyre a acceptat provocarea lansată, așa că pe 19 iulie, la Extreme Rules vom avea parte de un meci între Ziggler vs. McIntyre.

În plus, Asuka își va apăra centura în fața lui Sasha Banks la evenimentul viitor al companiei. S-a ajuns la acest meci după ce Sasha a spus că este geloasă pentru că Bayley deține două titluri iar apoi i-a lansat o provocare lui Asuka. În cele din urmă, meciul dintre cele două a fost confirmat.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.