WWE

Kurt Angle explică de ce PG Era este benefică pentru wrestling

Hall of Famer-ul din WWE, Kurt Angle, a făcut o sesiune de Q&A pe pagina sa de Facebook, pe parcursul căreia a dezbătut o gamă largă de subiecte.

Angle, a fost întrebat dacă WWE a pierdut atunci când a decis să abordeze PG Era la TV. Kurt este de acord cu trecerea WWE-ului la PG Era, deoarece consideră că este bine pentru wrestling. Iată ce a spus:

„Cred că PG Era este benefică pentru wrestling. Înainte de PG Era puteai să te desfășori mai mult din punct de vedere creativ, dar apariția PG-ului a ajutat wrestlerii să rămână mai sănătoși. Testele pentru droguri, antrenorii, medicii, toate astea au devenit importante pentru a avea grijă de sănătatea superstarului. Perioada Attitude Era a fost deosebită, dar superstarurile nu aveau avantajele pe care le au astăzi. Era nevoie de trecerea la PG Era. În plus, WWE oferă divertisement pentru întreaga familie nu doar pentru adulți.”

Președintele și CEO-ul WWE-ului, Vince McMahon, a luat decizia de a trece de la TV-14 la PG pentru a colabora cu sponsori în 2008.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close