WWE

Breaking News: The Undertaker și-a anunțat retragerea din WWE

Cariera lui The Undertaker în ring se pare că a ajuns la final. Acest lucru a fost afirmat în timpul ultimului episod al documentarului său „Last Ride” pe WWE Network, care este disponibil de astăzi.

Pe parcursul episodului, Taker spune că este împăcat și nu va mai lupta din nou. A făcut lucru pe care nu a reușit să-l facă în ciuda faptului că și-a anunțat retragerea de câteva ori de-a lungul anilor. Meciul său de la WrestleMania 36 împotriva lui AJ Styles, a fost, de asemenea, detaliat.

În urma apariției lui The Undertaker în sesiunile Broken Skull, AJ Styles l-a provocat pe „Deadman” la un meci. Acest lucru l-a făcut pe Taker să afirme că vrea să se retragă după propriul plac.

Cei din WWE aveau planuri mult mai diferite pentru meciul dintre Styles și The Undertaker la WrestleMania 36. În mod evident, pandemia a schimbat lucrurile și astfel a fost construit meciul cinematografic Boneyard. De asemenea, fratele lui The Undertaker, Timothy, a făcut în acea perioadă atac de cord.

După meciul de la WrestleMania 36, „The Phenom” a declarat că acesta este modul perfect prin care își poate încheia cariera. El a menționat că „doar timpul va decide”, deoarece Vince McMahon îl poate contacta întotdeauna. Acesta va mai rămâne sub contract cu WWE în următorii 15 ani.

The Undertaker a făcut următoarea declarație: „Am ajuns într-un punct în care de data asta cowboy-ul chiar se va retrage”. După ce a spus că numai are nimic de realizat, părea mulțumit de ceea ce a făcut și că își va petrece viitorul acasă.

Rămâne de văzut dacă retragerea lui The Undertaker se concretizeză, dar cu siguranță documentarul „Last Ride” a luat sfârșit lăsând impresia că acesta este și finalul carierei sale.

Taguri
Show More

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close