WWEWWE PPV

Nexus trebuia să se reunească la WrestleMania 36?

În ultimele săptămâni, au apărut afirmații cum că WWE a dorit să reunească gruparea Nexus. Nexus a debutat la WWE TV în iunie 2010.

Fostele superstaruri din WWE Darren Young și Wade Barrett au relatat faptul că au fost contactați de către oficialii companiei cu scopul unei reuniri a Nexus la începutul acestui an.

Young a pretins că WWE inteționa ca gruparea Nexus, formată din opt participanți al primului sezon din NXT, să revină la Pay-Per-View-ul WrestleMania 36.

Cel mai probabil, datorită focarului de coronavirus care a făcut ca WrestleMania 36 să fie mutat de pe un stadion plin cu fani, la Performance Center fără public, acest plan a fost sistat.

Cu toate acestea, Dave Meltzer a raportat pentru Wrestling Observer Newsletter că celor mai importante persoane din echipa creativă nu li s-a spus nimic despre acest lucru. Meltzer a spus că această idee ar fi fost a lui Vince McMahon și nu știa aproape nimeni de ea. De asemenea, Dave a menționat că datorită lui Barrett, care a fost liderul grupării, și ar fi respins oferta, cei din WWE au fost conștienți că acest plan nu ar avea sens pentru că, fără Wade, nu putea fi pus în aplicare.

În orice caz, această idee nu a fost discutată suficient de mult în „Road to WrestleMania”. Din acest stable au făcut parte: Wade Barrett, Daniel Bryan, Ryback, Heath Slater, Justin Gabriel, David Otunga, Darren Young și Michael Tarver.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.