SmackdownWWE

Bray Wyatt a revenit la gimmick-ul original în cadrul SmackDown-ului din această săptămână

Se pare că cei din WWE au decis să se întoarcă în timp pentru a ne amintii ce s-a întâmplat cu Mick Foley la sfârșitul anilor 90, atunci când el aborda gimmick-uri diferite, pe măsură ce considera ca este momentul sau meciul potrivit.

Asta s-a întâmplat și în cazul lui Bray Wyatt, care a readus versiunea originală a gimmick-ului său în segmentul de final al SmackDown-ului din această săptămână. Inițial, începuse cu un segment Firefly Fun House, care a fost întrerupt atunci când Braun Strowman a venit în ring. Apoi, bătrânul Bray și-a făcut apariția spunând că are lucruri nelămurite cu Strowman. Se pare că cei doi se vor înfrunta din nou la Pay-Per-View-ul Extreme Rules de luna viitoare.

Vă reamintim că Wyatt a fost absent mai multe săptămâni de la WWE TV, deoarece a petrecut timp alături de familie și copilul său nou-născut. Mai jos aveți un video cu revenirea lui Bray Wyatt la gimmick-ul original care l-a consacrat în WWE.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.