WWE

The Undertaker vorbește despre un posibil meci cu Sting

The Undertaker a vorbit în sfârșit despre dream match-ul pe care fanii încă speră să îl vadă. Desigur, această înfruntare este între „The Deadman” și Sting.

Încă de când a venit în WWE acum câțiva ani, Sting a tot spus că își dorește meciul care l-a evitat în cariera sa de pro wrestler.

The Undertaker a acordat recent un interviu pentru Comic Book, în timpul căruia a fost întrebat despre acest posibil meci care nu a avut loc până acum. „The Phenom” a spus că nu se știe niciodată cu privire la acest meci. Cu toate acestea, el a subliniat că, deși sună grozav în teorie și ar fi un meci super în ring, recunoaște că ține de feedback-ul oamenilor, întrucât s-a ajuns la o anumită vârstă. În schimb, el consideră că ar face față acestui meci.

„Există atâția fani care ar acorda feedback acestui meci, încât nu știu dacă meciul ar putea fi pe măsura așteptărilor oamenilor. Singurul motiv pentru care spun că este o responsabilitate mare, nu am mobilitatea sau aceleași abilități pe care le-am avut odată, pentru a face acel meci extraordinar. Deci sunt anumite lucruri, este mai bine să gândești rațional. Când așteptările sunt ridicate iar meciul nu este pe placul tău, ești mult mai dezamăgit decât dacă meciul nu ar avea loc.”

Trebuie să menționăm faptul că Sting, nu se mai află sub contract cu WWE.

Show More

Mr.Low

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: Never Give Up!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !