RawSmackdownWWE

Misteriosul Hacker din SmackDown a fost dezvăluit?

Se întâmplă multe lucruri în WWE la acest moment. O schimbare în backstage înseamnă și mai multe schimbări la TV iar unele superstaruri și-au schimbat brand-ul.

Atât Mustafa Ali, cât și Dolph Ziggler au fost mutați fără tam-tam din SmackDown în RAW. Acest lucru a fost remarcat de Wrestling Observer Newsletter, care indică o schimbare și mai mare pentru un angle al brand-ului albastru.

Se vorbește despre Hacker-ul Misterios din SmackDown de luni de zile. Identitatea lui a fost deseori asociată cu Mustafa. Dave Meltzer a confirmat acest lucru spunându-și părerea cu privire la schimbarea brand-ului pentru Ali.

„În roster, Ali a fost mutat fără tam-tam la RAW. În același timp, tipul misterios din backstage-ul SmackDown-ului, care a fost inițial asociat cu Ali, a disparut de la WWE TV.”

Oficialii au făcut multe schimbări în culise iar writerii și-au re-scris angle-urile. Asta înseamnă că fanii vor vedea storyline-uri create de writeri care încă se adaptează la noile modificări din companie.

Ultima dată storyline-ul cu Hacker-ul Misterios din SmackDown era activ. Desigur, acest lucru se întâmpla înainte de mutarea lui Mustafa Ali în brand-ul roșu.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.