RawWWE

Meci important confirmat pentru RAW-ul de săptămâna viitoare

Cei din WWE au înregistrat RAW-ul de săptămâna viitoare în această săptămână, dar au trebuit să amâne înregistrările SmackDown-ului. Întrucât show-ul a fost înregistrat, oficialii au confirmat un meci important pentru a entuziasma fanii.

La RAW-ul de săptămâna viitoare vom avea parte de un meci între Asuka vs. Charlotte Flair. De asemenea, titlul feminin din RAW va fi pus în joc.

A fost raportat faptul că, Charlotte Flair va primi un push major. Se pare că acel plan a fost pus în aplicare. Interesant este faptul că, există o petiție online pentru ca WWE să nu mai pună titluri pe Charlotte.

Episodul RAW-ului de săptămâna viitoare va fi destul de încărcat. The Viking Raiders vor primi o oportunitate la titlurile Tag Team din RAW împotriva Street Profits. În plus, The IIconics se vor înfrunta cu Sasha Banks & Bayley pentru centurile Women’s Tag Team.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.