WWEWWE PPV

Cât a durat meciul dintre Edge și Randy Orton la WWE Backlash 2020?

Edge și Randy Orton și-au întrecut limitele la Pay-Per-View-ul WWE Backlash care a avut loc noaptea trecută. Este posibil să nu fi fost „Cel mai mare meci de wrestling din toate timpurile”, dar majoritatea fanilor l-au lăudat.

Rated-R Superstar și The Viper s-au luptat și la WrestleMania 36 într-un Last Man Standing Match. Atunci, înfruntarea dintre cei doi a durat 36 de minute. Se pare că la Backlash lucrurile au mers mai bine.

John Pollock a relatat că „Cel mai mare meci de wrestling din toate timpurile” între Edge și Orton a durat 44 de minute și 46 de scunde. Aceasta este o durată foarte mare pentru un meci clasic. Unii fani s-au plâns că meciul a fost prea lung. S-ar putea ca acest lucru să nu fie tocmai bun din punct de vedere al feedback-ului.

Rematch-ul dintre Edge și Randy Orton trebuia să aibă loc la SummerSlam. Cu toate acestea, Vince McMahon a decis să grăbească cea de-a doua înfruntare a lor din mai multe motive.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.