SmackdownWWE

AJ Styles este noul campion Intercontinental

În timpul SmackDown-ului de seara trecută, a avut loc finala turneului care desemna un nou campion Intercontinental. AJ Styles l-a învins pe Daniel Bryan și astfel a devenit campion. Meciul dintre cei doi a fost senzațional, ambii folosindu-și manevra de final. Fanii au avut numai cuvinte de laudă pe social media despre respectivul meci.

Vă reamintim că la episodul SmackDown-ului din data de 15 mai, WWE a anunțat un turneu pentru centura Intercontinentală. În turneul respectiv au participat 8 superstaruri, acestea fiind: Styles, Bryan, Drew Gullak, Elias, Jeff Hardy, King Corbin, Sheamus și Shinsuke Nakamura.

În primul tur am avut parte de un meci între Elias vs. King Corbin, Daniel Bryan vs. Drew Gulak, Jeff Hardy vs. Sheamus și AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura.

Semifinala turneului trebuia să cuprindă un meci între Jeff Hardy vs. Daniel Bryan și Elias vs. AJ Styles, dar au fost făcute unele schimbări datorită unui storyline DUI în care au fost implicați Hardy și Elias.

Acest turneu a avut loc datorită faptului că oficialii au decis să-l lase pe Sami Zayn fără titlu. Motivul pentru care centura a devenit vacanta s-a datorat faptului că Zayn a stat în afara ring-ului pe perioada pandemiei coronavirusului.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.