RawWWE

Paul Heyman nu mai face parte din echipa creativă a RAW-ului

Cei din WWE au anunțat faptul că echipele creative din RAW și SmackDown vor fi consolidate de Bruce Prichard care va supraveghia progresul ambelor brand-uri. Paul Heyman nu va mai face parte din echipa creativă a RAW-ului, dar va rămâne în companie având un rol liber.

Nu se știe motivul pentru care s-a ajuns aici, dar nu este niciun secret faptul că Vince McMahon a fost stresat să recupereze rating-urile, în timp ce acestea au scăzut în lunile cu pandemia fără prezența fanilor.

Brock Lesnar este așteptat să revină în ring la sfârșitul lunii iulie sau la începutul lunii august pentru a avea un meci la SummerSlam, așa că este posibil ca fanii să-l vadă din nou pe Heyman la WWE TV.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.