RawWWE

Detalii despre excluderea lui Paul Heyman din echipa creativă a RAW-ului

Așa cum am raportat anterior, Paul Heyman a fost exclus din funcția de director creativ al Monday Night RAW-ului. Oficialii au anunțat că Heyman va rămâne în companie, și îl vom vedea probabil atunci când Brock Lesnar va reveni la WWE TV.

O sursă din WWE a spus că Paul Heyman nu a renunțat la acest rol, decizia fiind luată de însuși Vince McMahon după ce și-a exprimat nemulțumirea văzând rating-urile RAW-ului.

O altă sursă a spus că Vince este mai implicat în RAW decât în SmackDown și că a făcut munca lui Heyman mult mai grea, deoarece a trebuit să-și constrângă ideile în timp ce încerca să-l mulțumească pe McMahon.

De asemenea, se spune că Bruce Prichard face o treabă bună în SmackDown și asta este ceea ce își dorește Vince. Dovadă este angle-ul lui Jeff Hardy. Sportskeeda a relatat că la SmackDown-ul din această seară vom avea parte de un segment controversat, care este, practic, un remake a ceva ce s-a întâmplat cu Shawn Michaels în 2006. Vince McMahon s-a ocupat foarte mult de angle-ul din 2006, care a fost refăcut în această săptămână cu Hardy. Ceea ce se întâmplă cu Jeff este mai mult pe placul lui McMahon, în timp ce Heyman a pus accent pe tinerele talente.

În ultimele luni, Paul Heyman a încercat să acorde push-uri unor superstaruri precum Ricochet, Cedric Alexander și alții însă Vince a intervenit luând o decizie deoarece nu-i considera ca fiind wrestleri de top.

Rating-urile SmackDown-ului au fost mai bune decât cele din RAW, dar cei care îl susțin pe Heyman au spus că FOX este o platformă mai mare decât USA Network și nu pot fi făcute superstaruri peste noapte, iar rating-urile ar fi crescut în cele din urmă după pandemie și după ce fanii s-ar fi obișnuit cu tinerele talente.

În plus, Vince McMahon a fost frustrat și de rating-urile NXT-ului, dar în prezent nu pare că ar fi schimbări asupra echipei creative din acest brand, însă s-a discutat despre folosirea mai multor wrestleri din RAW și SmackDown în cadrul acestui show.

Show More

18TatHard

Sunt fan al Wrestling-ului din anul 2009. Primul feud pe care l-am văzut a fost cel dintre John Cena și Randy Orton în perioada Pay-Per-View-ului WWE Hell in a Cell 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013, până în prezent. Fost writer la site-ul WrestleBook. PS: You can't see me! ;)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
0
YOUR CART
  • No products in the cart.